ALZA

Hehe..saje je gempak tajuk ni…nak promote MALAYSIA PERODUA car( aku die hard fan perodua tau sebab MINYAK JIMAT!!!!!Harga pun affordable) Haritu balik Kuantan saje le test drive ALZA kaler putih kedai punya kereta sample…husband yang test, dia kata agak berat tapi sedap bawak la, namapun MPV kan, sahla lagi berat dari kereta biasa…harga pun reasonable, around RM68-RM72 K untuk auto gear…Apa???Nak beli? OO…setahun dua ni kami takde masuk plan nak tukar kereta..langkah ekonomi ni nak kasi lepas anak2 nye needs dulu…rumah pun byk barang takde lagi, kitchen kabinet selagi tak penuh sampai siling mummy tak puas hati(HIN1)!HINT!hehe)porch, dapur tak extend lagi, balcony kat bilik tak indah lagi…banyaknye kehendak dan impian.

Eventho aku saaangatle suka nak rase pakai honda ke, mitsubishi ke…nantila tunggu aku doctorate dulu ke, pendapatan isi rumah lebih 15 K dulu ke…takpun nak save lagi, opt for MALAYSIA CAR sajork..hehe(kodokot pahit!)

iklan

serious macam MYVI tapi panjang je

bolehla kalau 2/3 anak…tapi tempat barang kecik jugak

betulkan mcm MYVI jugak??gear je lain sikit

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s