Dedication to My Nabil

Saje post pasai UPIN IPIN since anak bujang aku yg satu tu suka sangatle episodes ni..semua cd dah dibeli untuk dia termasukla GENG tu…

mana nak beli cd cd ni???

sila klik : http://www.upindanipin.com.my/worldofgeng/

ps: kalau kat CERIA astr*o…dia suka cartoon beruang kutub KOREA, Loopdidoo, patung spring yang manjang muka senyum tu, LAT Kampung Boy tu..petang 2 memang berebutla dgn mummy nak tengok THE NANNY hehe

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s