Mummy s Maternity Outfit

This time aku takde beli pun maternity dress ke, apake..(sebab menda2 nikan mahal)…tapi aku ada gak bump into a few all rounder blouse kat butik mums dreams kat BBB…murah je…less rm50 tau…ye aa kira murah a comapre dgn butik2 cam Mothercare/ Modernmum (uissh! aku tak pegile tempat2 cenggini)kat mums dreams tu boleh pilih a baju yg boleh pakai time peknen dgn time tak pegnen..kan jimat…anyway, aku sambar selai dua je kaler kelabu degan itam 9itam lagi)…so rotate a dgn 4/5 lai baju maternity lama tu PAKAI DGN SKIRT SUAR PEKNEN RM39 BELI KAT warta….JIMAAAAT

2 thoughts on “Mummy s Maternity Outfit

  1. As,
    its same goes to me.. hahaha.. 1st time dulu mmg meroyan habis le baju2 peknen, but 2nd time nk beli pikir bole pakai lagi x lepas banak..??? Actually takde beli apa sgt pun, sibuk lengkapkan bf gadget je utk 2 nd time n ubat2 mantopp dlm pantang.. Btw, gud luck ye..

  2. ye la beb.aku ulang pakai baju dolu je…tu pun ade 5/6 pasang je..now sume brg Nabil pun SAH recycle kat adik dia selagi elok..tu pasal anak 1st kena habis beli seme kalau perlu sebb time adik2nya nanti boleh ulang pakai(provided that umur tak jauh sgtla,kalu selang 5/6 taun baru tambah, konfem baju pun reput..hehe)

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s