Nabil kat KPJ – an outdated post

asyik nak main je mcm tengah sihat

still nak main car mcm selalu

(sedih aku tengok dia masa ni)

nurse datang every 3 – 4 hours untuk nebu, ubats, bla bla bla

at 21 months dah masuk sepital dan mcm2 ubat dah masuk badan..sedih

turun lift nak gi ground floor ambil angin petang sambil tea time kat cafe..

his fav toy car- his dad s preloved

mummy sedih sgt tengok awak tolak2 kete ni dgn tangan berbalut..babies..apa la yg dia tahu, main je la

alhamdulillah, dah sihat..balik kampung mummy jumpa atuk-nenek

duk lepak atas motor atuk

on the way balik bangi dah..rehat – makan kat genting sempah

mummy loves u so much dear, dan mummy doakan awak sihat sentiasa, happy selalu,  dan diberkati Allah.Amin.

ps: doc kate Nabil dapat virus dalam darah tu most probably sebab jangkitan dari orang.kalau setakat develop sendiri flu dan batuk, normally after 2,3 times medication intake dah ok..tapi seingat akula, dia selalu batuk selsema berkahak sejak umur setahun..just imagine berapa lama dia menanggung menda tu dalam badan, penat ke klinik ambik ubat tapi tak baik2..alhamdulillah..harap-harap kali ni dia sembuh sepenuhnya, insyaallah…thank you Allah.

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s