Pics Terbaru Nabil

Sejak duk umah dgn mummy time cuti ni, betambah bulat dia..Maybe jugak sebab cukup timing tido, makan minum dan dah takde muntah2 susu muntah2 makan sebab dah baik dari sakit aritu…

His all time fav cartoon series upinipin

Buat muka manje-mengade sebab nak suruh mummy basuk cd, baru lepas YAK...

Tengok sun-set ngan mummy kat porch umah(time ni abah dia outstation)

Alamak...perit aa mata Nabil mummy

Sibuk nak kacau mummy tengah ngadap pc belek henbeg

Dah penat..tidur la pulak

2 thoughts on “Pics Terbaru Nabil

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s