Dinner Apa Ye?

Malam ni dinner KARI AYAM dgn ulam timun ye abang…untuk Nabil mummy buat menu cam selalu…ayam sup bersayur karot rencah basil dan berkentang..i liiike!Air soya perang untuk baby dalam perut..hehe

2 thoughts on “Dinner Apa Ye?

  1. Rajin kau masak na, aku mmg tabik. Aku dulu selalu je tak sempat masak time keje. Dah jd full time student mcm ni br nak asah skill balik.

  2. udah tepakse la Ya…tupun kelam kabut gak carik masa senggang..lelahnye tuhan je a tau mana nak kije lagi, mane nak study lagi, mane nak tengok anak n hasben lagi…nak pakai maid tak afford lagi rasenye

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s