Monday Pertama Setelah Lama Bercuti..

1) Mummy pergi meeting ke sekolah dan dapat tau mummy dapat transfer cuma belum tau ke mana halatuju..sigh..slownye kan

2) Nabil happy2 je mandi dalam tub dengan hot water dari heater while mummy sambil monitor dia mummy senang lenang bersiap2 nak ke meeting dan abah nak ke kije…i like, sebab tak selalunya dia good mood pagi2 begitu

3)Abah kata Nabil meraung tak sudah once sampai nursery…err..sudah syok duk umahkah???(petanda mummy kena jadi SAHM kah??)

4) Buat pertama kali setelah laaaama tidak bekerja cuti panjang, mummy rase terkejar2 nak balik ambik Nabil sesudah meeting, rindu giler kat dia seeehhhh

5)Malam nih mummy dengan abah tido bedua je kat katil yang baru dibeli hikhik while Nabil tenang2 je seorang diri tido atas LEMBEK yang sangat cosy…heheheh sudah independent la dia kan..

ps: buat Nabil dan abah..hidup mummy indah dan bererti dan kekadang gelabah kerana anda berdua!

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s