HITAMS kami dah sampai..yeeaaaaaaaa

Si hitam manis Nabil dan si hitam manis mummy dah sampai kat umah..weekend nanti baru upload gambo yeah..hitam manis mummy tak jd juai sebab bila dapat kat tangan, it s absolutely georgeous!!!!

Hehe…sorry pada kak  ‘Rozi’ yang nak book bag tu..

ps: kalo aku ambik lagi satu yang sebijik pattern mcm ni tapi bronze atau mahogany kaler ok tak???hehe

ngam ngam je size tak besar tak kecik…kalo masuk netbook still ada ruang lg dalam nih..

tak sabar tunggu yg kaler pink tu sampai mesia

sibukle abang kecik ni heret blackie dia depan tv..nak suap nasi pun duk atas zapp depan tv takmo duk highchair..

hitam..

pun hitam legam..hasben kate ‘MAMI, CAM TERBAKOR LE’

while mami thinks ..it s not that tempting aaa irl sebab all blackie hehe,kena add some kaler sikit baru nampak CERIA!

tengok upinipin pun lepak atas seat zapp..

ps:tapi kurase,,kalau black frame dengan seat kaler ‘ORIENT 2009’ nye mesti lagi cun..kan merah itam berlawan kalernye…nggeee

2 thoughts on “HITAMS kami dah sampai..yeeaaaaaaaa

  1. vavavava.. hepi kemain la mak nabil nie.. isk..isk..
    tula, nasib tak juai kan..kan.. hehehe..
    aku pon tingin jegh nk si hitam manis mcm ko beb, tapi ntah bila bolih dapatttt daaa.. hahaha..

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s