Outing

Lepas Asar kitorang jenjalan Alamende…sesambil tengok barang kat dalam Kafu, sambil beli meinan Nabil kat ToiCity: abah beli set truck ngan kete.. gantikan kete sport yang dah rosak hancur dikerjekan Nabil, sesambil dinner kat Nudel Station..makan mee le anak beranak kat situ..abah Nabil bawak Nabil main jap kat playland tepi Paksen tu, huh, sesungguhn ye Nabil over action sunggoh time main kat situ…seme menda nak test..inile akibatnye kalo budak jarang bawak kuar outdoor..asek terperap je kat umah, kat nursery…hehe, so bile sesekali kuor, haruslah dia berkobar main tak ingat dunia…adoile anak…

ps: gambo tak ambik langsung..takde mood nak begambo..

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s