Bleeding..again!

Dah lebih 2 bulan lepas sejak last bleeding, kali ni aku bleeding lagi..dah dekat 3 hari..asal masuk toilet je mesti takut2 sebab memang akan ada sekali discharge darah kadang2 sikit kadang2 banyak..aku pecaya ni mesti kes turun naik tangga kat sekolah dgn kehuluhilir dalam umah buat mcm2 sambil nabil dukung gak…kalo tak dukung harus meraung mcm kena lempang…dah contact doc, doc advise, cam bese ah, suh rehat manjang(as if la aku ni ada tukang gaji tukang suap mkn minum/cuci umah/takyah kije etc)…dan in case ada kuar fresh blood, cecepat pg jumpa doc kat er…sabor je la nak tunggu sampai 9 bulan….

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s