Coach Signature Carly

Waaaaaah..aku suka ni tapi rase mcm pricey sgt..takat henbeg, aku carik yg murah2 aje..takat nak bawak kije atau outing dgn baby’s nappies and bottles..huhuhu..sayang nak kuar duit..tapi cantik kan…hehe (boleh masuk wishlist hadiah BIRTHDAY tahun ni tak b?????)

pic credit kat mudah..

tak penah tgok bag ni kat butik,tapi have seen some friends using this range of coach bag to keje..lawanye

Banyak lagi handbag coach original murah pula tu kalau korang nak tengok.

Klik je ‘like’ kat bawah fanpage I ni dan enjoy!

http://www.facebook.com/pages/Original-Cheap-Coach/114883305228468

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s