Servis Gomen

Ni taun ke 7 aku serve gomen okey..tahun ke 7!!!! Rasela jugak udah busan dgn routine, tapi aku sesungguhnye adore teaching those kids…tambah pulak dgn bonus masa luang dgn anak kalau takde ape activity petang weekdays, tambah dgn cuti sekolah lagi, aku redha terima ke’square’ran dunia aku ngadap kije seharian yang sangatla routine!

Tapi barangkali kalau dah masuk tahun ke 8/9, harusla aku beralih arah lak carik peluang lain…kan????bukankah berhijrah kapada sesuatu yang lebih baik itu besar pahalanye?????

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s