Busy Busy Busy Me..But I m Still a Mummy!

Busy tahap dewa…dgn kelasnye, dgn kijenya, dgn thesis poject yg blum dapat approval nya, kepala mak ligat begerak pikir kan memacam..tido pun bak kate member mak kak Datin..tido chap ayam je la…tapi sompek gak pagi naih pas print some documents, mak prepare bekfast yang sluurrrp untuk yang TERSAYANGS!..

Apa ???Istimewa???dak aih…roti telur bawang with samosa dgn tea strawberry cap Ahmad da…dan 2 gelas alpha lipid untuk kami tiga beranak..hehe

Cukupla buat pengalas perut Nabil dan ayahnye sementara dorang tunggu makan kat nursery kul 8.30 dgn lunch hour nanti….

ps: I LOVE U BOTH SAYANGS!!!

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s