Giant Sale

Sesambil beli groceries untuk ujung minggu, aku beli 6 lai tshirt cap Disney dgn apa ntah lg satu brand, tak ingat..Tenderly kot (dah masuk washing machine nak basuh) untuk Nabil la..sape lagi…maybe stock clearance, sebab jatuh RM5 hengget selai! and 100% cotton kain dia…elok a tu..Nabil pun baju t dia seme yang jaman tori baby baby dulu, muat lagi, tapi dah SINGKAT giler sampai nampak pusat..hehe..yang jual sepasang siap dgn suar matching kaler rm11.90..ni tak beli pun,sebab mummy korek2 wardrobe dia, jumpa dlm 12 pasang baju pasang camtu..semuanye PEMBERIAN KENGKAWAN DAN FAMILIES..untung-untung..

ps: abah Nabil SENGIH je sebab mummy pandai carik baju yg reasonable reganya…claim tau!

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s