My Bundle of Joy..and tears too..hehe

Love u sooo much..

Dah nak masuk 2 tahun end month ni..(ya ampun taik mate tu sayang oooii...cuaca panas mcm ni la,kuar taik mate)

Still hangin kalau mummy nak snap his pics

Dah boleh adjust timing tidur siangnye...lega mummy

Dah suke berdiri kat backseat kreta(huhu..bahaye nih)

ANAK MANJA DADDY dia ni-mandi,tido,manje2,dukung2,semua nak ABAH je..

One thought on “My Bundle of Joy..and tears too..hehe

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s