Subang Parade

Tadi rayau parade TOYS R US..Ada urusan peribadi sesambil abah Nabil carik meinan baru le for him…dapatle set car with station buat tambah koleksi dia, tapi namapun budak kecik, adale dalam 2 jam ngadap menda tu, pastu abah dia je yang main..hikhikhik…

ps: kedai baby cottage situ giler mahal barang..takleh discount langsung!Mothercare pun kalah..

One thought on “Subang Parade

  1. ye beb, ku byk kali jgak masuk Baby Cottage tu tapi harga kenot go lahh… mahal!
    Lalu-lalang je sbb nk masuk Toy r’us..:D

    p/s: Subang Parade heaven kan sbb tak se’sesak Sunway Pyramid, MV etc.. ahahah..

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s