Rezeki Kami Ujong Minggu

Ahad pagi BEKFAST TAPAU JE NASI LEMAK NGAN MEE gerai dekat umah….malas masak

Lunch aku wat sup ayam dgn sayor Nabil, aku ngan ayah nabil makan ikan siakap goreng + sweet sour sauce … belashah je campak2 segala bahan yang ada dalam peti es…

Ada jugak cekodok pisang fevret untuk kudap-kudapan (3 biji besor Nabil bedal) dan bubor jagung with sagu buat pemanis mulot….

Malam??? Ntah..tak pikir lagi…tapi tekak mcm selera nak mkn roti canai n kari mamak le pulok….

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s