Kedekut Ke Aku?

Kan aku dah kata,aku nak recycle je baju baby NABIL untuk adiknye nanti, beli la juga barang 3,4 pasang suit newborn, tapi the rest of it would be from NABIL S wardrobe..ye la, dia kan baru 2 tahun, baju newborn dia baaaaaaaaaaaaanyak tak habis pakai, memang rezeki adiknyela nak mewarisi baju tu..TAAAAPI……..ada orang kata AS, KEDEKUTLA KO TAK BELI BAJU BABY BARU…what????on which circumstance u kata i kodokot ek????konfius! SEBABNYE…http://ping.fm/XZDCA

One thought on “Kedekut Ke Aku?

  1. bukan kedekut… jimat cermat sambil berkira-kira… nnt bila dah tamabah adik, banyak lagi benda lain yg perlu…

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s