Petua kesuburan wanita untuk hamil

Tahukah anda, kali ini saya ingin memberitahu kepada anda bahawa apa kaitan “mengeluar peluh” dengan kesuburan wanita untuk hamil.

Seperti yang kita sedia maklum, kesuburan amat penting dalam usaha untuk senang hamil. Oleh itu kita perlu tingkatkan kesuburan wanita untuk hamil.

Salah satu cara meningkatkan kesuburan wanita untuk hamil adalah dengan mengeluarkan peluh seperti bersenam, bersukan, bercucuk tanam dan juga berjogging.

Bagaimana berpeluh mampu meningkatkan tahap kesuburan wanita untuk hamil? Dalam badan kita terdapat pelbagai toksik yang terkumpul. Toksik-toksik ini mampu menganggu hormon-hormon dalam badan kita termasuk hormone pembiakkan. Jadi toksik ini perlu disingkirkan dari badan kita.

Ada juga toksik ini tidak dapat dirembes keluar melalui urin (air kencing). Tetapi hanya boleh disingkirkan melalui pengeluaran peluh sahaja.

Oleh itu kita perlu juga mengeluarkan peluh untuk membuang toksik-toksik yang menganggu proses hormon dalam badan kita. Jika selama ini kita hanya fikir mengeluarkan peluh hanya untuk buang lemak ataupun untuk kuruskan badan, tetapi kita silap. Berpeluh juga dapat membantu kita meningkatkan lagi kesuburan dan seterusnya membantu kita untuk senang hamil.

Oh ya, adakah anda ingin mengetahui tips mudah tapi efektif dan berkesan bagi meningkatkan kesuburan wanita untuk hamil? Jika belum anda boleh dapatkannya dengan KLIK SINI.

Advertisements

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s