PRELOVED PREMIUM BEAUTIFUL LONG BRA 85C

Kenapa slimming corset premium beautiful murah adalah cara paling sesuai nak kurus tanpa diet dan bersenam? Saya akan kongsikan sebentar lagi kat bawah nanti yea.

Sebenarnya saya dah beli satu set korset premium beautiful – long bra, long  girdle & waister. Tapi …

Saya nak jual long bra and long girdle sahaja sebab saya perlu beli lain – saiz yang lebih besar sket hehe … tau takpe … (refer to picture below)

Long bra – maybe used twice,very good condition harga RM 350 sahaja (size 80C).  SOLD OUT!

Long Girdle  – use less 10 times, immaculate condition rated as 10/10, harga RM 580 RM350 sahaja (size 82). SOLD OUT!

Long Girdle (85C) RM200

Add Poslaju RM10

email: strollerbabymurah@gmail.com

Kenapa saya suka korset Premium Beautiful nih?

Kebaikan premium beautiful – Selalunya saya akan sangat sibuk semasa di tempat kerja, tapi kesibukan itu tak mampu mengurangkan berat badan saya, nak bersenam? ermmm… jauh sekali hehe…, jaga makan, jaga makan juga tapi jaga makan hanyalah cara pasif yang kesannya adalah sangat lambat untuk orang seperti saya,  jadi bagi saya memakai korset Premium Beautiful in adalah cara terbaik dan paling praktikal yang saya boleh lakukan untuk kurangkan berat badan.

Memakai korset Premium Beautiful selama sejam akan membakar lemak sebanyak 9000 kalori. Sedangkan berjogging setengah jam hanya akan membakar 350 kalori sahaja. Jadi sangat sesuailah bagi saya yang tak bersenam kan.

Terdapat 2 fungsi utama kesan kebaikan dari pemakaian korset Premium Beautiful ni:

1) Kesan Dari Segi Kesihatan

1. Menghilangkan sakit kepala
2. Menghilangkan sakit tulang belakang
3. Menghilangkan senggugut
4. Menghilangkan selulit pada kaki
5.Menghilangkan kesan pecah (stretch mark) pada kulit perut dari kesan mengandung dan kulit jadi lebih halus
6. Menghilangkan sakit tumit dan sendi-sendi kaki pada waktu bangun tidur (terutama bagi yang berbadan besar)
7. Melancarkan perjalanan haid
8.Menghilangkan penyakit asma
9. Menghilangkan gastrik
10. Jarang mengalami demam

2) Kesan Dari Segi Pembentukan Badan

1. Menaikkan punggung dan menegangkan payudara
2. Menurunkan berat badan
3. Berkeyakinan dan berketrampilan

Sekali lagi saya ulangi tawaran menarik ni … Second hand corsets for sale!

Long bra unworn item- maybe used twice,very good condition harga RM 350 sahaja (size 80C).

Long Girdle unworn gak – use less 10 times, immaculate condition rated as 10/10, harga RM 580 RM 350  sahaja (size 82).

Poslaju RM10, kalau COD takde caj postage.

Kepada yang berminat, boleh hubungi saya selagi stok masih ada untuk dapatkan slimming korset premium beautiful murah ni.

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s