Nak kulit gebu?

Siapa yang tak nak kulit gebu?

Kalau boleh semua orang nak kulit gebu, cantik, cerah, putih dan mulus gitu kan. Semuanya perlu bermula dari dalam dan janganlah hendaknya anda terpedaya dengan cara-cara yang cepat dan pantas tak masuk akal. Tentu anda dah banyak terbaca berita dari akhbar yang telah mendedahkan cerita-cerita sensasi mengenai suntikan yang menjanjikan cara yang cepat untuk mencatikkan kulit. Kita pun tahu akhirnya merana tuan yang empunya diri menanggung kesakitan dan mengurung diri berbulan-bulan dek akibat segan diketahui jiran tetangga.

Testimoni

Selalunya pada yang dah try produk ini akan dapat rasa perbezaan sebelum dan selepas.

Sebelum:

Nampak kulit muka tak cantik

Tona warna kulit tak even

Nampak white heads sana sini

Nampak tanda tanda jerawat nak keluar sebab period dah dekat

Puas pakai pelembap, two way cake, some concealer, then letak lak compact powder, then tambah lagi ngan loose powder… banyak betul lapis2 nyer.. end results, still samer jeh haha…

Early morning atau lepas prayer, amik masa about 10 to 15 mins nak re-aply everything lapis lapis tu…

Selepas:

Kulit muka no more jerawat degil

White head dah kurang

Black spot dah ilang

Belakang badan dah takde jerawat

Muka dah tak berminyak sangat

Jimat masa tak yah duk depan cermin nak tepek macam macam kat muka

With just a thin layer of compact powder, and re aplly when ever needed, can always look fresh the whole day! Makes life more simple and fun

Kulit mmg terasa lembut, then kesan hitam di ‘under arms’ semakin berkurangan

Best …Excited sangat!

Nak kulit gebu? Jangan tak percaya …

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s