Baby stroller pink murah – a pink baby jogger

Stroller pink ni dah penghabisan stok dan murah sangat sebab tak ramai parents yang suka pink. Oleh itu saya nak tawarkan spesel let go price kepada parents yang berminat. Tengok dulu puas2 lepas tu tengok link dibawah nanti untuk tempahan baby stroller murah ni kalau dah betul2 confirm. Hanya serius buyer sahaja yang akan dilayan ye.

Ok macamana stroller ni. Functionnya sama je cuma kaler pink ni tak ramai yang suka. Offer ini dibuka kepada parents yang suka kaler pink sahaja. Yang tak suka tu janganlah pula klik ye. DILARANG klik kecuali parents yang suka kaler pink! hehe…

stroller murah

Stroller yang comel, roda ada 3 macam Quinny Zapp, Colour PINK yang menawan dan baby boleh pakai dari newborn sampai 18kgs.

Siapa nak, ada stok lagi?

Untuk belian sahaja klik sini => stroller pink

4 thoughts on “Baby stroller pink murah – a pink baby jogger

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s