Mana nak beli stroller baby brand Malaysia yang lebih murah

Anda sedang mencari stroller bajet tetapi berkualiti tinggi? Stroller buatan Malaysia tidak kurang hebatnya jika nak dibandingkan dengan stroller buatan luar negara. Harga yang tinggi banyak sebabkan hasrat kita terbantut untuk membeli stroller buat baby yang tersayang. Anda perlu ketahui bahawa stroller buatan Malaysia tidak kurang kualitinya jika anda beli yang mahal sedikit (tapi still lebih murah dari stroller buatan oversea).

Stroller ada banyak jenis:

1. Stroller single – muat untuk seorang baby. Ada pelbagai jenis stroller single seperti buggy. Ada yang fix-handle atau reversible handle.  Bagi baby newborn kita perlukan stroller yang boleh baring sebab newborn tulang belakangnya masih tidak kuat jadi wajib baring. Jadi apabila hendak membeli anda perlu khidmat nasihat yang betul agar anda dapat spesifikasi yang sesuai apatah lagi jika ini adalah kali pertama anda membeli stroller.

2. Twin stroller – khas untuk baby kembar atau boleh guna jika anda ada 2 baby yang rapat dan tidak jauh jarak kelahirannya. Terdapat pelbagai jenis twin stroller yang mana anda perlu pastikan ianya mesti sesuai dengan kereta yang anda ada. Jangan beli stroller yang besar jika kereta anda tak muat nak tampung twin stroller masa anda membawa anak berjalan di luar kawasan. Di pasaran sememangnya terdapat twin stroller yang saiznya pelbagai untuk kesesuaian pelbagai keperluan masing-masing.

Mengapa perlu beli stroller baby secara online?

1. Pelbagai pilihan dengan hanya duduk depan komputer – tidak semua kedai menjual semua jenis stroller. Anda perlu banyak buat survey dan menghabiskan banyak masa dan tenaga untuk berjalan dari satu kedai ke satu kedai untuk memilih stroller yang sesuai. Dengan membeli secara online anda boleh pilih seberapa banyak kedai online dan buat pilihan sehingga anda betul-betul puashati.

2. Khidmat nasihat secara terus secara online dengan pelbagai trader – kedai yang murah tidak semestinya menjual barang tidak berkualiti dan kedai yang mahal tidak semestinya bagus. Anda harus benar-enar buat pertimbangan. Survey dan bandingkan harga, servis khidmat nasihat yang diberikan supaya anda tidak tersalah buat pilihan.

Sekiranya anda inginkan beli stroller secara online, taip sahaja di Google.com dengan perkataan berikut: stroller baby, stroller, stroller malaysia dan browse dan surf satu demi satu atau anda boleh sahaja mendapatkan tips secara terus dari pakar stroller.

Caranya:

1. Klik sini Stroller Baby Newborn

2. Log in

3. Like page

4. pm atau komen

Advertisements

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s